CHP Adıyaman Milletvekili Adayı Dr. Selçuk Tabak, seçmenin CHP’ye güvendiğini dile getirerek, gittikleri her yerde karşılaştıkları ilgiden oldukça memnun olduklarını söyledi.
Seçime kısa bir süre kala çalışmalarını sürdüren CHP Adıyaman milletvekili adayı Dr. Selçuk Tabak, halkın yoğun ilgisinden oldukça memnun olduklarını dile getirdi.
Adıyaman’ın il olduğu tarihten bu yana hep mağdur edildiğini, özellikle de son 13 yıllık AKP iktidarı döneminde bu mağduriyetin katlanarak devam ettiğini dile getiren Dr. Tabak, “Adıyaman halkının şu an tek güvencesi CHP olmuş durumda. Onlarla yatığımız sohbetlerde bunu dile getiriyorlar” diye konuştu.
Özellikle Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan seçim bildirgelerinin halk üzerinde büyük etki oluşturduğunu da sözlerine ekleyen CHP’li Selçuk Tabak şunları dile getirdi:
“Bunun sebebi makul ve önem arz eden projeleri hedef tahtamıza koymamızdır. Halkımızın özlediği, yıllardır beklediği projeleri seçim bildirgesine alan partimize halkın her kesiminden destek geliyor. İnanıyoruz ki bu seçim hem CHP kazanacak, hem Türkiye kazanacak, hem de Adıyaman kazanacak. Partimizsin seçim bildirgesi yoksula, düşküne ve mazluma hitap ettiği kadar; teknolojik gelişime uygun, eğitimli ve gelişen bir Türkiye’nin temellerinin atılmasını sağlayacak donanımlara sahiptir.”