AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş’in ilçe teşkilat ziyaretleri Kahta ve Samsat ile devam etti.
Yetiş, ilk olarak Kahta İlçe Seçim Karargahını ziyaret etti. Yetiş’i AK Parti Kahta ilçe Başkanı Engin Akel, Kahta Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Işık ve Parti üyeleri karşıladı.
Samsat seçim irtibat bürosu ve Samsat Belediye Başkanlığı’nı ziyaret eden Yetiş’i Samsat Belediye Başkanı Yusuf Fırat, AK Parti İlçe Başkanı Hasan Erdem ve partililer karşıladılar.
Ziyaretlerinde konuşan Murtaza Yetiş, "Hayatımızın merkezine koyduğumuz şey Allah rızası için hizmet etmek. Bunu Allah’a hamdolsun siyaset çizgisinde, Allah’a çok şükür ki AK Parti gibi, Recep Tayip Erdoğan gibi, Ahmet Davutoğlu gibi siyasetçileri milletimize nasip etti.
Adıyaman’ımıza ve ülkemize hizmet etmeyi ibadet saydık. Partimizin bütün milletvekilleri bu memlekete hizmet etmek için canla başla çalıştılar. Yaptıklarımızı vatandaşlarımız görmekte ve bu memnuniyetlerini sandıklara yansıtmaktadırlar. 8 Haziran’da hizmetin ikinci yarısı başlıyor. Vesayetçiler bu milletin dertlerinden anlayamazlar. Ancak halkın içinden gelen partimiz olan Ak kadroları olarak halkı anlayabilir ve halktan aldığımız güçle, halk için çalışırız. Kurucu Genel Başkanımız, Sayın Cumhurbaşkanımız Türk siyaseti ve yönetim anlayışına yeni bir vizyon kazandırmıştır. Milletin iradesinden başka hiç bir güç tanımadan, milletle omuz omuza ülkemizi yarınlara en iyi bir şekilde taşımanın gayreti içerisinde oldular. Bizler de bu davanın birer bireyleri olarak bu tolda yürümenin haklı gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Samsat’ımıza, Adıyaman’ımıza, ülkemize ve hatta gücümüzün yettiğince bütün insanlığa hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız inşallah. Lütfen sandığa gidin, ülkemizdeki istikrarın devamı için oyunuzu kullanın ve oyunuza sahip çıkın. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” dedi.