Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan Gökkuşağı Derneğinin konuğu olarak 17 Mayıs’ta Adıyaman’da, ‘Çağrısı Çağını Kuracak Bir Gençlik’ adlı konferans verecek.
Gökkuşağı Derneği’nin ‘Şehir ve Medeniyet Buluşmaları’ projesi kapsamında gerçekleştirdiği etkinliklerin bu haftaki konuğunun Gazeteci-Yazar Yusuf Kaplan olduğu belirtildi. Daha önce birçok etkinliğe imza atan Gökkuşağı Derneği, 17 Mayıs tarihinde gençleri Yusuf Kaplan ile buluşturacak.
Dernek Başkanı Sezayi Yılmaz konuşla ilgili yaptığı açıklamada, “Dernek olarak okuyan, düşünen, tartışan, fikir üreten ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik ve toplum özlemi ile yıllardır Adıyaman’da bir çok çalışmayı gerçekleştirmekten onur duyuyoruz. Şehir ve Medeniyet Projesi kapsamında bu hafta Yusuf Kaplan’ı ‘Çağrısı Çağını Kuracak Bir Gençlik’ konulu bir konferans vermek üzere ağırlayacağız. Bu vesile tüm hemşerilerimizi ve dostlarımızı 17 Mayıs Pazar günü akşam saat 20:30’da Belediye Konferans Salonunda gerçekleştireceğimiz konferansa davet ediyorum” dedi.