AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, seçim çalışmaları kapsamında gittiği Şuhut İlçesinde halka belediye hoparlöründen seslendi.
Seçimlere az bir zaman kala AK Parti adayı Sıvacı, seçim çalışmalarına hız verirken Şuhut’ta Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu dördüncü geleneksel keşkek gününe katıldı. Güzel bir programa katılmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Sıvacı, “Bugüne kadar Şuhut, Afyonkarahisar ve ülkemiz için çok önemli çalışmalar yaptılar. Mesela geçmişte bizim çocuklarımız başı kapalı diye kaymakam ve vali olamazdı, memur olamazdı. Ama bugün görüyorsunuz hükümetimiz bu sorunların tamamını aştı ve ortadan kaldırdı. Oysa koalisyon hükümeti döneminde bu zorlukları aşmak için hiç kimse bize yardımcı olmamıştı. Bugün kadınlarımız iş hayatına ve siyasi hayata atıldı. Ak Parti kadın kontenjanını yüzde 14’e çıkardı, yüzde 25’e çıkaracak. Yani kadına değer veren bir anlayışla çalışmak gurur verici. Ben dünyanın en büyük ordusu ile çalışıyorum ve biliyorum ki o ordu bana desteğini esirgemeyecek” dedi.
Şuhut merkezindeki programının ardından Efe Köyüne geçen Milletvekili adayı Sıvacı vatandaşlarla sohbet etti. Şuhut fidanlığında çalışan işçilerle de sohbet eden Sıvacı, çalışan işçilere hayırlı işler diledi. Şuhut ziyaretlerine Ağzıkara köyü ile sürdüren Sıvacı, köy sakinleriyle bir araya gelerek hükümet yatırımlarından bahsetti. Köy ziyaretlerinin ardından Şuhut merkeze dönen Sıvacı, belediye hoparlöründen halka seslendi. Hükümetin sağlık alanında yaptığı çalışmaları anlatan Sıvacı, “AK Parti hükümeti ile birlikte sağlık hizmetleri alanında çok önemli gelişmelere imza atıldı. Örneğin geçmişte 60 liraya satılan bir ilacı bugün altı liraya kolay bir şekilde alabiliyoruz. Aile hekimliği sistemi ile dünya standartlarında bir hizmet veriyoruz. Afyonkarahisar’da toplum sağlığı merkezi açılarak obaziteye karşı bir mücadele başlatıldı” diye konuştu.