AK Parti Afyonkarahisar İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, yaptıkları aday tanıtım toplantısına vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiğini belirterek "Vatandaşlarımız milletvekili adaylarımızı bağrına bastı" dedi.
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı, haftalık olarak düzenledikleri basın toplantılarına bu haftada devam etti. İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, parti çalışmaları ilişkin açıklamalarda bulundu. AK Parti İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz hafta yaptığı çalışmalarla ilgili basın mensuplarına bilgiler veren İl Başkan Yardımcısı ve Tanıtım Medya Başkanı Mustafa Ötken, yoğun bir hafta geçirdiklerini anlattı. Milletvekili adaylarının belirlenmesinin ardından adaylarla bir araya geldiklerini belirten Ötken, “AK Parti İl Başkanlığı olarak geçtiğimiz haftayı yoğun bir şekilde geçirdik. Milletvekili adaylarımızın belirlenmesinin ardından adaylarımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Ayrıca, Polis Haftası nedeniyle il başkanımız İbrahim Yurdunuseven bir mesaj yayınladı. Ardından İl Kadın Kolları Başkanımız Av. Ferda Ertürk ve yönetim kurulu üyeleri İl Emniyet Müdürü İsmail Özel’i ziyaret ederek, haftalarını kutladılar” dedi.
“VATANDAŞLARIMIZ ADAYLARIMIZI BAĞRINA BASTI”
Geçtiğimiz hafta sonu Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen aday tanıtım toplantısına vatandaşların büyük bir ilgi gösterdiğini vurgulayan Tanıtım Medya Başkanı Ötken, vatandaşların milletvekili adaylarını bağrına bastığını söyledi. Ötken şu ifadelere yer verdi:
“Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen milletvekili aday tanıtım toplantımıza vatandaşlarımız ve partililerimiz büyük bir ilgi gösterdi. Oldukça yoğun bir şekilde geçen aday tanıtım toplantısında milletvekili adaylarımız vatandaşlarımız tarafından büyük ilgi gördü. Salonumuz tamamen dolarken içeri giremeyen vatandaşlarımız ve partililerimiz de oldu. Yine aynı gün İl Başkanlığımız tarafından Tarihçi-Yazar Yavuz Bahadıroğlu’nun katılımıyla ‘Kayıt Dışı Tarih’ konulu konferans düzenlendi. Konferansa partililerimiz ve vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. Son olarak milletvekili adayımız Prof. Dr. Remziye Sıvacı partimizde çeşitli kademelerde görev yapan bayanlarımızla kahvaltılı bir programda bir araya gelerek onlarla sohbet etti.”