7 Haziran seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına aralıksız sürdüren AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, “7 Haziran seçimlerine saatler kaldı. Yani çok kritik ve hayati öneme sahip bir dönemeçteyiz” dedi.
AK Parti Milletvekili adayı Prof. Dr. Remziye Sıvacı, seçim çalışmalarına esnaf ziyareti ile devam etti. Uzun çarşı, demirciler içi ve basın caddesindeki esnafların kapılarını tek tek çalarak ziyaret eden Sıvacı, seçime son 1 gün kala istikrar ve yatırımların devamı için kararsız vatandaşların partilerine destek vermesini istedi. Sıvacı, “Çok kıymetli kardeşlerim; 7 Haziran seçimlerine saatler kaldı. Yani çok kritik ve hayati öneme sahip bir dönemeçteyiz. Bu dönemeçte kararsız kalan kardeşlerimizin oyunları milletvekili sayımızı belirleyecek. Ben bu noktada kararsız kardeşlerime buradan birkaç kelam etmek istiyorum. Örneğin sadece Devlet Su İşleri Afyonkarahisar merkez, ilçe ve köylerine milyonlarca liralık yatırım yaptı. Bu da hükümetimizin Orman ve Su İşleri bakanımızın Afyonkarahisar’a verdiği önemi gösteriyor” dedi.
“BAKAN EROĞLU KÜLTÜR ELÇİMİZ OLACAK”
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun İzmir’den aday gösterilmesine de değinen Sıvacı, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Şimdi bazı kardeşlerimiz Bakanımız Veysel Eroğlu’nun İzmir’den aday gösterilmesine bir hayli takılır oldu. Aslında bunda düşünecek ve düşündürecek çok da bir şey yok. Aksine gurur duyulacak bir tablo var. Zira Orman ve Su İşleri Bakanımız Veysel Eroğlu, İzmir’de bizlerin gönüllü elçisi olacak. Afyonkarahisar’ın kaymağını, Döğer’deki peri bacalarını, merkezdeki sucuğu, İscehisar’daki mermeri, Sandıklı’daki leblebiyi, buradaki patatesi, merkez, Bolvadin, Gazlıgöl ve Sandıklı’daki termali İzmirlilere anlatarak bir kültür elçisi konumunda olacak. Açıkçası bakanımızın sadece adı gitti İzmir’e. Bugün İzmir’e gitti diye kütüğünü aldırmadı, sadece ismi aday gösterildi.”
Sıvacı ziyaret sonrası Alevi Kültür Derneği’nin Cem programına, ardından da bir firmanın personel gecesine katıldı.