Erzincan’da 2008 yılında terör örgütünün mayınlı saldırısında yaralanan ve 7 yıldır Gülhane Askeri Tıp Akademisi’nde (GATA) yoğun bakımda tedavi gördüğü sırada şehit olan Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül’ün ruhuna ithafen Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi’nin destekleriyle mevlit okundu.
Program, Garnizon Komutan Vekili İstihkâm Kıdemli Albay Celalettin Zorlu’nun şehit babası Mehmet Tankül’e Şahadet Belgesini takdim etmesiyle başladı. Daha sonra Sultandağı Kaymakamı Muhammet Emin Güngör, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı birer konuşma yaparak başsağlığı dileklerini ilettiler. Yapılan konuşmaların ardından Afyonkarahisar Müftülüğünde görevli imam hatiplerce, şehit olan Jandarma Binbaşı Yılmaz Tankül’ün ruhuna ithafen Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi.
Sultandağı Yakasenek kasabasında düzenlenen mevlit programına İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Kenan Topçu, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, Şehit Aileleri Derneği üyeleri, askeri erkan, şehit Yılmaz Tankül’ün ailesi, yakınları ve çok sayıda Yakasenekli vatandaş katıldı.