MHP Afyonkarahisar Milletvekili adayı Mehmet Parsak kentte faaliyet gösteren hastaneleri ziyaret ederek “Ülke olarak rahat bir nefes almaya ihtiyacımız var. MHP milletimize iktidarda ilaç gibi gelecek” dedi.
Seçim çalışmaları aralıksız sürdüren Parsak, İl Sağlık Müdürlüğü, Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’ni ziyaret etti.
MHP olarak seçim çalışmalarına başladıklarından bu yana etkili ve verimli bir kampanya dönemi geçirdiklerini kaydeden Parsak, “Bu seçim döneminde tüm adaylarımız tüm bölgelerde çalışma yürüttüler. Bu seçimlerde daha fazla insanımıza ulaşarak verimli bir dönem geçirdik. Yaptığımız çalışma sistemi sayesinde ilimizdeki tüm seçmenlere ulaştık. Kampanyaya başlarken sıkılmadık el, ulaşılmadık insan bırakmayacağız demiştik. Seçmenlerin tamamına ya adaylarımız ya da teşkilat yöneticilerimiz ulaştılar. Ayrıca partimizden aday adayı olan tüm adaylarımızda aktif olarak çalışmaya katıldı. Hepsine de çok teşekkür ediyorum. Ülke olarak rahat bir nefes almaya ihtiyacımız var. MHP milletimize iktidarda ilaç gibi gelecek” diye konuştu.