Afyonkarahisar Şuhut İlçe Belediye Başkanı Recep Bozkurt ilçede kanalizasyon eksiklikleri bulunan mahallelerde belediyenin harekete geçtiğini kaydetti.
Başkan Bozkurt ilçede yapılan kanalizasyon çalışmalarını bizzat yerinde inceleyerek belediye Fen İşlerinin Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçenin modern görünüme kavuşabilmesi için belediye olarak gece, gündüz çalıştıklarını belirten Başkan Bozkurt, ilçede her gün yeni bir çalışma yapıldığını kaydetti. Başkan Bozkurt açıklamasında şunları söyledi:
“Geçtiğimiz günlerde mahallelerimiz ve caddelerimizde çevre bakım ve temizleme çalışmaları yapılmıştı. Bu kez ilçemiz zafer mahallesinde yeni bir kanalizasyon hattını devreye sokmak için kolları sıvadık. Kanalizasyon çalışmalarımızda eksik olan mahallerimizin kanalizasyon sorunlarını çözerek çalışmalarımıza devam edeceğiz. Şuhut Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri olarak gece, gündüz demeden ilçemizin modern görünüme kavuşması için çalışıyor.Ekiplerimize,yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür ederim.”