Yarım Elma Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Müdürlüğü görevine getirilen Seydi Yılmaz, geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden eski dernek müdürü Mesut Akkaş’ın yerini alabilmek için olağanüstü çaba sarf ettiklerini kaydetti.
Akkaş’ın vefatının ardından göreve tevdi edilen Yılmaz’a ziyaretler ve başsağlığı dileklerinin arkası kesilmiyor. Son olarak Yılmaz’ı makamında ziyaret eden Türkiye Sakatlar Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı Nilgün Akgün ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ve başsağlığı dileğinde bulunmak üzere Yarım Elma’yı gitti. Akgün ve beraberindekiler, Yılmaz’ın önemli bir görevi üstlendiğini belirterek kendisine hayırlı görevler diledi. Ziyarette konuşan Seydi Yılmaz ise şunları söyledi:
“Merhum Müdürümüz ağabeymiz Mesut Akkaş’ın yerini hiç kimse dolduramaz. Ancak bizler bu göreve tevdi edildik ve elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Sakatlar Derneğimiz ve diğer derneklerimizle birlikte koordineli bir çalışma yürütmek için kollarımızı sıvadık. Sakatlar Derneğimizin değerli yönetim kurulu ve başkanına bizleri ziyaret ettikleri için teşekkürü bir borç biliriz.”