Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), 2015 yılında fuarlara katılım noktasında büyük başarı elde ederken katılım göstermiş olduğu fuarlara bir yenisini daha ekledi.
İstanbul Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen WIN Otomasyon Endüstriyel 22. Endüstriyel Otomasyon Fuarına katılan ATSO üyeleri aynı zamanda WIN Electrotech 16. Enerji, Elektrik ve Elektronik Teknolojileri, WIN Materials Hadling 14. Taşıma, Depolama, İstifleme ve Lojistik ve WIN Hydraulic 12. Akışkan Gücü Teknolojileri Fuarına da katılım gösterdi. Fuara katılım gösteren ATSO üyeleri aynı anda 4 farklı sektördeki teknolojik yenilikleri görme imkanları buldukları için memnuniyetlerini dile getirirlerken, başta ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş olmak üzere tüm Yönetim Kurulu üyelerine teşekkürlerini iletti.
21 yıldır aralıksız düzenlenen ve yıl 22. düzenlenen otomasyon fuarının, kuşkusuz Türk endüstrisinin heyecanla beklediği en önemli fuar olduğunu belirten ATSO Başkanı Koçaş, “Otomasyon alanında her türlü yeniliğin görülebildiği yegane adresi olan ve Avrasya’nın önde gelen sektör etkinliği olan WIN fuarları Asya, Kuzey Afrika, Balkanlar ve Orta Doğu’dan 75.000’i aşkın üst ve orta düzey yöneticiye doğrudan erişim imkanı sağlamaktadır. Sektörün ivmesini yansıtan WIN Fuarları Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Ekonomi Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, TOBB, OAIB, KOSGEB ve VDMA dahil olmak üzere 32’i kuruluş tarafından desteklenirken fuara verilen önem net bir şekilde ortaya çıkmaktadır. Bizlerin de en büyük görevlerinden birisi de üyelerimizin daha yenilikçi ve teknolojik imkanları pazarlarda göstererek üretimlerini artıracak imkanlar tanımaktır. WIN fuarları imalatçılar tarafından her zaman büyük öneme sahip olmuş fuar türlerinin başında gelmektedir. Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu anlamda bir önemli fuara da katılım göstermiş olduk” dedi.