3Bilgi Eğitim Kurumları yaz dönemine özel, kamu kurumlarında çalışanlara yüzde 70’e varan indirim kampanyası düzenledi. Kampanya 15 Eylül 2015’e kadar devam edecek.
Kampanyadan yararlanmak isteyen kamu çalışanları personel kimlik kartları ile 3Bilgi Eğitim Kurumlarına müracaat ettiklerinde istedikleri eğitimi yüzde 70’e varan indirimlerle alabilecekler. Yaklaşık 3 ay devam edecek indirim kampanyasından yararlanan kamu çalışanları dilerse eğitimler sonunda Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika da alma imkanına sahip olacak.
Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olarak eğitim hizmeti veren 3Bilgi Eğitim Kurumları kamu çalışanlarına özel yüzde 70’e varan indirimlerden 12 farklı kursu indirim kapsamına aldı. Bu kurslar şöyle: Bilgisayar İşletmenlik Kursu, Bilgisayar Programcılık Kursu, On Parmak F Klavye Kursu , Bilgisayarlı Muhasebe Kursu, Grafik Tasarım Kursu, İşaret Dili Kursu, İşaret Dili Öğreticiliği ve Tercümanlığı Kursu, Arıcılık Kursu , Çocuk Gelişimi Kursu, İnsan Kaynakları Yönetimi Kursu, Diksiyon ve Beden Dili Kursu, Hızlı Okuma Eğitimi. Bu eğitimlerden birini ya da birden fazlası yaz dönemine özel indirimlerle alınabilinecek.
"Eğitim, Gelişim, Değişim Hayatınızı kazanmanızı sağlayan pek çok güç var, fakat hepsinin temeli eğitim" diyen 3Bilgi Eğitim Kurumları Müdürü Mesut Karaağaç, "Eğitimle gelişir, sonunda da değişiriz. Sizinle birlikte işiniz de gelişir, hayatınız tamamen değişir. Biz bu üç büyük gücün bilgeliği ile sizlerin kişisel gelişimine ve kalitesine katkıda bulunuyoruz” dedi.