Adalet ve Kalkınma Partisi Amasya Milletvekilli Aday Adayı Hasan Ali Cesur, işini kaybedenleri için sanayicilerle görüştü.
ASKON’da yaptığı Genel Başkan Yardımcılığı görevi nedeniyle sanayi ve ticaret camiasında güçlü ilişkileri bulunan Hasan Ali Cesur Cesur, Gümüşhacıköy Belediyesi tarafından işine son verilen işçilere istihdam garantisi verdi.
Cesur, vaat yerine icraat yaparak işini kaybedenler için bölgede üretim yapan sanayicilerle temasa geçti. Sanayici kimliğinin avantajını ortaya koyan Cesur, işinden olanlara endüstrinin kapılarını açtı.
İcraatçı kimliğiyle, sanayiciliğin gerektirdiği çözüm odaklı ve netice endeksli yaklaşımı başarıyla sergileyen Hasan Ali Cesur, "Biz sanayicilerin çalışma şekli, vaatten ziyade icraattır. Burada sıkıntıya düşen işçilerimize destek olmak için sanayici dostlarımızla temasa geçtik. Ekmeğini kaybeden işçi kardeşlerimizin bölgedeki endüstri tesislerinde istihdamı sağlayacağız. Ayrıca endüstrinin güçlenmesi için de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.