Nikah ve evlilik gibi özel günlerini daha da özel hale getirmek isteyen çiftler hatırlanması daha kolay tarihleri tercih ediyor. 5.5.2015 tarihi de çiftlerin bu özel gün için tercih ettiği tarihlerden biri oldu.
Günlük ortalama 17 nikahın kıyıldığı Mamak Belediyesi Evlendirme Memurluğu’nda 05.05.2015’te ise 49 nikah kıyıldı. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’de bu özel tarihi tercih eden çiftlerin nikahlarını kıyarak çiftlerin sevincine ortak oldu. Nikah için bu özel tarihi tercih eden çiftlerden Ruskat-Emre Kara, Sunay-Cihangir Emindoğan ve Büşra-Mehmet Aydın çiftlerinin nikahını kıyan Akgül çiftlere kısa nasihatlerde bulundu. Birbirinizin ayağına basın ama asla birbirinizin damarına basmayın diyen Akgül: “Aile toplumu ayakta tutan en önemli müessesedir. Sizler ömür boyu bir yastığa baş koymak üzere yola çıkmış bulunuyorsunuz. Bu müessesenin sağlığı birbirinize karşı saygıyı korumaktan geçiyor. Saygının olduğu yerde sevgide olur, mutlulukta olur. Hepinize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.
"ÇOK MUTLUYUZ"
Nikah sonrasında evlilik cüzdanlarını gelinlere veren Akgül, damatlara da altın taktı. Akgül’ün nikahını kıydığı çiftlerden Sunay ve Cihangir Emindoğan çifti çok mutlu olduklarını belirterek, “Bu özel günümüzde bizleri yalnız bırakmayan başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi.