Altındağlı kadınlar, çevreye verdiği önemi bir kez daha ortaya koydu. Duyarlı davranışlarına bir yenisini daha ekleyen Altındağlı kadınlar, ilçeyi yemyeşil bir hale getirmek için kolları sıvadı. Karakum Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyeleri, bağlı oldukları merkez bahçesine yaklaşık 20 fidan dikti. Altındağlı kadınlara çocukları da eşlik etti.
Karakum Kadın Eğitim Kültür Merkezi üyelerinden Zeynep İnce, doğaya karşı daha duyarlı davranılması gerektiğinin altını çizdi. Şehirlerin yeşil alanlara ihtiyacı olduğunu vurgulayan İnce, “Sağlıklı yaşama giden yol temiz bir çevreden geçer” dedi. İnce, bu etkinliği bulundukları bölgeye yeşil alan kazandırabilmek için düzenlediklerini söyledi ve Altındağ Belediyesi sayesinde artık bir dikili ağacı olduğuna dikkati çekti.
Bir diğer üye Gülden Yıldırım ise şöyle konuştu: “Şehirlerde soluduğumuz hava maalesef çok sağlıksız. Arabalardan çıkan egzoz dumanları, fabrikalardan yayılan zararlı gazlar bunlardan sadece birkaçı. Temiz havaya ve yeşile hasret kaldık. Çocuklarımızın bu ortamda büyümesini istemiyoruz. İlçemize ufak da olsa yeşil bir alan kazandırabildiysek ne mutlu bize.”