Migros, alışverişte zamandan tasarruf ettirmeyi ve kolaylığı hedefleyen “5M Pratik” kioskunu ilk kez ANKAmall’da müşterilerinin hizmetine sunuyor.
Anadolu’nun en büyük AVM’si Ankamall, ziyaretçilerine yenilikler sunmaya devam ediyor. Renovasyon çalışmalarını tamamlayan ve yeni yüzüyle Ankaralılara hizmet vermeyi sürdüren ANKAmall, market alışverişine de yenilik getirdi. ANKAmall bünyesinde bulunan Migros, “5M Pratik” adıyla Türkiye’de ilk kez ANKAmall’da hizmet vermeye başladı. ANKAmall’un ortak alanına kurulan 5M Pratik kioskunda arzu eden ziyaretçiler online olarak market siparişlerini verebilecek. Böylelikle ziyaretçiler kazandıkları vakti istedikleri gibi değerlendirip, kiosk yetkilisiyle belirlenen saatte sipariş ettikleri ürünleri Migros’un müşteri hizmetlerinden alabilecek.
Müşterilerinin zamandan kazanarak kendilerine daha çok vakit ayırmalarını sağlamak için hayata geçirilen uygulama sayesinde, ANKAmall ziyaretçileri market alışverişlerini zaman kaybetmeden yapıp, diğer ihtiyaçları için daha çok vakit bulacak.