Ankara NataVega Outlet Alışveriş Merkezi’nde hizmete açılan Avrupa’nın en uzun 3. tünel akvaryumu AquaVega, açılışının 3. yılını yoğun katılımla coşkuyla kutladı.
AquaVega açılışının 3. yılında yaklaşık 3 bin ziyaretçiyi ağırladı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda 3. yılını kutlayan dev akvaryumu açıldığı günden bu yana 1 milyonu aşkın deniz altı tutkunu ziyaret ederek, hem alışveriş hem de su altı keyfini aynı anda yaşama fırsatı buldu. Dev akvaryumun 3. doğum gününde Nata Holding Alışveriş Merkezleri Genel Koordinatörü Süleyman Sayın eşliğinde akvaryum çalışanları pasta keserek anı ölümsüzleştirdiler. AquaVega şehir sakinlerinin yanı sıra diğer şehirlerde yaşayanların da ziyaret merkezlerinden biri. Başkenti gezmeye gelenler mutlaka dev akvaryuma uğrarken, kent dışından gruplar için akvaryum turları da düzenleniyor.
4 milyon litre su kapasiteli, 12 bin balık ve omurgasız canlının yer aldığı akvaryum, 21 sıralı akvaryumu ve 98 metre tünel akvaryumuyla ziyaretçilerine benzersiz bir deneyim sunuyor. NataVegaOutlet’te bulunan akvaryumu gezenler onlarca köpek balığı, vatoz ve belgesellerde gördükleri canlılarla tanışma imkânı buluyorlar.