Dünyanın en prestijli ödüllerinden biri olan Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) Londra ödülleri, Avrupa’da “Yılın Büyüme ve Yenileme Projesi” ödülüne Armada AVM’yi layık gördü. Yenimahalle bölgesinde olan alışveriş merkezinin yöneticileri, başarılarını Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ile paylaştı.
Aldıkları ödülü Başkan Yaşar’a getiren AVM yöneticileri, Yaşar’a, “Ödülümüzü size takdim etmek istedik. Bizlere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Merkezin başarı sevincine ortak olan Başkan Yaşar ise, yöneticileri tebrik ederek, “Başarılarınızın devamını diliyorum. Umarım daha nice güzel ödüller kazanırsınız” dedi.
“HANGİ İŞİ YAPARSANIZ YAPIN EN İYİSİNİ YAPIN”
Yaşar, “Çok çalışmak ve yaptığın işi en iyi şekilde yapmak beraberinde başarıyı da getiriyor. İşini iyi yapanlar ayakta kalır yapamayanlar da çok fazla ayakta kalamaz. Bu prensip esnaf için, sanayici için de siyasetçi ve yerel yöneticiler için de geçerlidir. Ayakkabı tamircisi de işini en iyi şekilde yapacak çiftçi de esnaf da. Bu prensip de hem halk açısından hem müşteri açısından takdir görecektir. Sizin de işinizi iyi yapmanız başarıyı getirmiş. Kutluyorum. Kapasitesinin çok üzerinde AVM olan Ankara’da bir AVM olarak bu başarıyı göstermeniz takdire şayan” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda konuklara, 2016 yılında tamamlanması planlanan Yenimahalle Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi’nin maketini gösteren Başkan Yaşar, “Burada Kadın Dayanışma Merkezi’nden Otoparkına kadar her şey düşünüldü. Aynı zamanda içerisinde İkinci Bahar Lokali, çok amaçlı salon, gençlik merkezi, düğün salonu, taziye evi, iş yerleri, kreş, YENİMEK kursları, bay-bayan spor salonu, etüt merkezi ve akvaryumda bulunacak” ifadelerini kullandı.