Yenilenen yüzü yanında etkinlikleri de büyük ilgi gören ANKAmall, hafta sonu gerçekleşen ateş gösterisi ile ziyaretçilerine yine heyecanlı anlar yaşattı.
Yenilenme sonrası alışverişe ve sosyal hayata yeni bir boyut kazandıran ANKAmall, ziyaretçilerini farklı etkinliklerle karşılamayı sürdürüyor. Aile boyu, her yaşa hitap eden zengin etkinlik takviminde geçtiğimiz hafta sonu yer alan ateş gösterisi renkli görüntülere sahne oldu. Meraklı bakışlar karşısında gösteri yapan grup, adeta ateşle dans ederek heyecan fırtınası estirdi.
Ateş topları ile yapılan fire poi, ateşli tek sopa levistick, ateşli çember hulahoop ve kıvılcım çıkaran ekipman boompoi ile gerçekleşen gösteriler, farklı koreografilerle ateşin dansını sergiledi. Gruba önderlik eden, 2010’da dünya 5.’liği olan Mehmet Kandemir, yurt içi ve yurt dışında pek çok gösteri gerçekleştirdiklerini, ANKAmall ‘da karşılaştıkları ilgi ile gösterilerinin daha da heyecan kazandığını belirtti.
ANKAmall, açılış etkinlikleri kapsamındaki zengin aktivite planlamasını sürdürürken, önümüzdeki günlerde karne heyecanı yaşayacak çocuklara da büyük sürprizler hazırlıyor.