Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt ile ilçedeki Pursaklar Fen Lisesinin hazırlamış olduğu TÜBİTAK Filim Fuarını ziyaret etti.
Pursaklar Fen Lisesi öğrencileri, yaptıkları çalışmaları Kapalı Spor Salonundaki fuarda sergiledi. Görücüye çıkan çalışmalar Ankara Milli Eğitimi Müdürü Erol Bozkurt ve ilçe protokolünden tam not aldı. Pursaklar Lisesinin düzenlemiş olduğu TÜBİTAK Bilim Fuarına Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Erol Bozkurt, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adnan Gürbüz, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda veli katıldı.
Bilim fuarını gezen protokol, gençlerin yapmış olduğu çalışmaları inceleyerek geleceğin kaşiflerini tebrik etti. Bozkurt ve Çetin, gençlerle yakından ilgilenerek, “Bizler her zaman sizin yanınızdayız. Yeter ki sizler okuyun, üretin” mesajı verdi. Geleceğin mucitleri ise yaptıkları çalışmaların ayrıntılarını paylaşarak “Bizler de bilime katkı sunmak istiyoruz” dedi.