Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Yörem 55 Derneği’nin Pursaklar’da düzenlediği 5. Yaz Şenliğine katılarak hemşehrilerini yalnız bırakmadı.
Samsun İli Yörem 55 Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geleneksel yaz şenliklerinin 5’incisini yaptı. Şenliğe Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin de katıldı. Çetin, derneklerin bu tür faaliyetleri sürdürmesinin önemli olduğunu belirterek, “Birlik ve beraberliğe sahip çıkan derneğimizi tebrik ediyorum. Beşincisi düzenlenen Yaz Şenliği’nin hayırlara vesile olmasını dilerim. Her nerede olunursa olunsun, kültüre, gelenek ve göreneklere sahip çıkmak gerekiyor. Bizler elimizden geldiği kadar derneklerimize destek olmaya, onların yanında bulunmaya gayret ediyoruz” dedi.
Davul zurna eşliğinde halaylar çekilerek yapılan yaz şenliği renkli görüntülere sahne oldu. Şenliğe katılan yüzlerce kişi doyasıya eğlendi. Programın sonunda davetlilere yiyecek ve içecek ikram edildi. Dernek yetkilileri, Belediye Başkan Selçuk Çetin’e programa katıldığı ve kendilerine destek verdiği için teşekkür etti.