Çocuklara duyduğu sevgi ve gösterdiği ilgiyle her yaştan çocuğun kalbini kazanan Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, zihinsel engelli çocukları makamında ağırladı.
10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Başkan Tiryaki’yi ziyaret eden Altındağ Çağdaş Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğrencileri keyifli bir gün geçirdi. Öğretmenleri Ahmet İlmutlu, Zişan Başer Çelik, Eylem Bektaş Ateş ve Dilek Tanyıldızı ile birlikte Altındağ Belediyesi’ne gelen zihinsel engelli öğrenciler, gülen yüzleriyle Başkan Tiryaki’yi de gülümsetti. Öğrenciler Dilek Kiraz, Sevda Ganpolat, Aysel Erdoğan, Direnç Akan, Can Kocasoy ve Onur Özkan, Başkan Tiryaki ile birlikte keyifli zaman geçirdi.
Down sendromlu Aysel’i makamına oturtan Başkan Tiryaki, “Başkanım” diye hitap ettiği Aysel’in gönlünü fethetti. Okulu için bazı isteklerde bulunan Aysel, Başkan Tiryaki’ye sorular sordu ve onu çok sevdiğini söyledi.
Altındağ’daki tüm okullarla yakından ilgilendiklerini belirten Başkan Tiryaki, öğretmenlerden çocukların eğitim ve aile durumları hakkında bilgiler aldı. “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” kapsamında değişik ziyaretlerde bulunmayı istediklerini, bu nedenle Altındağ Belediyesi’ne geldiklerini belirten Okul Müdürü Ahmet İlmutlu, yakın ilgisinden ve çocuklara gösterdiği sevgiden dolayı Başkan Tiryaki’ye teşekkür etti. Çocuklarla tek tek ilgilenen ve hediyeler veren Başkan Tiryaki, daha sonra onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.