Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, ilçe halkına en iyi hizmeti verebilmek adına son teknoloji hizmet araçlarını yakından takip ediyor. KOMATEK 2015 Uluslararası İş ve İnşaat Makina Teknoloji ve Aletleri Fuarı’nı gezen Yaşar, firma yetkilileri ile sohbet ederek makinalar hakkında bilgi aldı.
Toplam 25 ülkeden 505 katılımcı firma ile Avrasya’nın en büyük, Avrupa’nın 4’üncü büyük fuarı olan "KOMATEK 2015" Atatürk Kültür Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, yeni iş ve inşaat makinalarının görücüye çıktığı fuarı gezerek yetkililerden bilgi aldı. Yenimahalle Belediyesi’nde dev bir araç filosu kuran, altyapı hizmetlerinde en donanımlı iş makinaları ile halka hizmet sunan Yaşar, belediye için yeni iş makinaları baktı.
Teknoloji ve yenilikleri yakından takip ettiklerini söyleyen Yaşar, bütün stantları tek tek gezdi. Bu tip fuarlarda sanayicileri hiçbir zaman yalnız bırakmadığının da altını çizen Yaşar, “Ben bu tip fuarlarda firmaların yanında olarak onlara destek vermeye çalışıyorum. Çünkü bende sanayinin içerisinden geldim, onların isteklerini, sorunlarını yakından biliyorum. İstihdam yaratan, memleketimiz için bir çivi çakan herkesin her zaman yanında olacağım ve tüm gücümle destek vereceğim” şeklinde konuştu.