Toplumun çevre bilincini geliştirmek ve farkındalık oluşturmak için 1-7 Mayıs tarihleri arasında tüm Türkiye çapında hayata geçirilen ‘Temiz Çevrem’ kampanyası kapsamında Beypazarı Belediyesi personeli mıntıka temizliği yaptı.
Beypazarı Belediyesi Başkan Yardımcıları ve birim amirleri, belediye personeli ile birlikte ellerine giydikleri eldivenler, süpürge ve çöp poşetleriyle sokağa çıktı. Çevre bilincini geliştirmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla ilçenin Milli Egemenlik Caddesi Askerlik Şubesi önünde toplanarak harekete geçen Beypazarı Belediyesi personeli, "Çevreyi Hor Gören, Geleceği Zor Görür" sloganının yer aldığı önlükler ve eldivenlerini giyerek, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de dahil olmak üzere cadde üzerindeki izmarit, ambalaj ve kağıt atıklarını topladılar.
Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, "Bir şehrin temizliği genel anlamda bakıldığında sanki belediye tarafından yapılması gereken bir işlev olarak görülür. Bu konuda vatandaşların da gereken katkıyı sunması lazım. Vatandaşlarımızın yaz aylarında daha duyarlı olacaklarına inanıyorum. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün organize ettiği ’Çevreyi Hor Gören, Geleceği Zor Görür’ sloganıyla çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla Temiz Çevrem kampanyasına destek verdik. Etkinliğimize gönüllü olarak katılan tüm personelimize teşekkür ediyorum" dedi.