Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin tatil kampları başlıyor. Okullarında başarılı olan öğrenciler, yaşlılar ile engellileri yaz aylarında Büyükşehir Belediyesi’nin Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü’de bulunan kamplarında ücretsiz olarak ağırlanacak.
Her hafta bir grubun konuk edileceği kamplara ilk kafile olarak yaşlılar yarın, engelliler 14 Haziran’da başarılı öğrenciler de 15 Haziran’da törenle uğurlanacak.
Her yaz olduğu gibi bu yıl da konuklarını ağırlayacak olan Büyükşehir Belediyesi, ücretsiz tatil kamplarında misafirlerine, 5 yıldızlı otel konforunda, etkinlikler, geziler, turnuvalar ve çeşit çeşit eğlenceyle dolu muhteşem bir tatil keyfi sunacak.
Okullarında takdir ve teşekkür alarak büyük bir başarıya imza atan öğrenciler, Büyükşehir Belediyesi Yaşlılar Hizmet Merkezi ve Engelliler Hizmet Merkezi üyeleri, Akçay, Akçakoca ve Kesikköprü’de bulunan Büyükşehir’in sosyal ve dinlenme tesislerinde hiçbir ücret ödemeden tatilini keyfini çıkarıyorlar. Yaz ayları boyunca devam eden kamplara, her hafta ayrı bir grup katılacak.
Yaşlıların tatil kampı yarından (8 Haziran) itibaren, engellilerin 14 Haziran, öğrencilerin de 15 Haziran’dan itibaren başlayacak.
Ankara’dan otobüslerle yola çıkacak olan konuklar, ilk dakikalardan itibaren kurdukları dostluklarla güzel vakit geçirecekler. 5 yıldızlı otel konforundaki tesislerde; doktor, hemşire, itfaiye, uzman eğitmenler, sosyal ilişkiler uzmanı, yemek personeli ve cankurtarandan oluşan kadro yer alacak.
Bir hafta boyunca kendine zaman ayıracak olan konuklar, çeşitli turnuvalarla eğlenecek, açık büfe yemekler ile lezzetli dolu günler geçirecekler.