Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, İlçe Kaymakamı İhsan Kara ile birlikte Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu’nun düzenlemiş olduğu kermesin açılışını yaptı.
Pursaklar Kaymakamı İhsan Kara ve Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu’nun Kapalı Salı Pazarı’nda düzenlenen kermesin açılışını birlikte yaptı. Dualarla açılışı yapılan kermese Kaymakam İhsan Kara, Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Belediye Başkan Yardımcısı Nedim Erçetin, siyasetçiler, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.
Kermeste hemşehrilerini yalnız bırakmayan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, açılışın ardından stantları gezerek öğrencilerin ve velilerin yapmış olduğu çalışmaları inceledi. Programda konuşan Başkan Çetin “Hemşehrilerimiz kermese yoğun ilgi gösterdi. İnşallah bu kermes hem okulumuz için hem de talebelerimiz için hayırlara vesile olur. Onların eğitimlerine katkı sağlar” dedi.
Kermesi düzenleyen Pursaklar Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Selim Karadağ, kermese katılanlara teşekkür etti. Belli bir süre halka açık olan kermesten elde edilen gelirin okulun ihtiyaçlarına kullanılacağı ifade edildi. Kermes programı mehteran gösterisi ve Sanatçı Mustafa Özcan Güneşdoğdu konseri ile devam etti.