Ankara’nın parlayan yıldızı Keçiören’in kültür ve sanat faaliyetleri ile ön plana çıkması için çalışan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Keçiören Halk Eğitim Merkezi Yağlı Boya Resim ve Çini Seramik Sergisi’nin açılışını yaptı.
Kurdele keserek sergiyi açan Mustafa Ak, "Sergimiz hayırlı uğurlu olsun. Gayet başarılı buldum. Emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi. Sergide yer alan eserlerin 2014-2015 eğitim öğretim yılında hazırlandığını belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Faruk Arslan ise, "Kurslarımızda 34 bin öğrenciye eğitim veriyoruz. Belediye Başkanım Mustafa Ak’a vermiş olduğu destekten ötürü çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. Açılışın ardından sergiyi gezerek eserleri inceleyen Başkan Ak, çini seramik ve yağlı boya resim çalışmaları hakkında bilgi aldı. Tören sırasında Başkan Ak’a çini seramik ve yağlı boya resim de hediye edildi.
Ayvalı Mahallesi’ndeki Ankaralılar Derneği(AHİD) Konağı’nda açılan sergi Çini Seramik Öğretmeni Serpil Özyurt ve Resim Öğretmeni Neriman Şahin ile öğrencilerinin eserlerinden oluşuyor.