Engelliler Haftası münasebetiyle, Polatlı’da ilk defa yapılan müsabaka da Polatlı Spor ile Beyazay Derneği Engellileri Polatlı Şehir Stadyumunda karşı karşıya geldi.
Polatlı Spor ile Beyazay Derneği müsabakasını Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Gazi Karaoğlu, Ak Parti Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Polatlı Spor Başkanı Zeki Taşer, Beyazay Derneği Başkanı Ziya Suluyer ve MHP Polatlı Belediye Meclis Üyesi Eşref Yücel maçı izleyenler arasındaydı.
Polatlı Şehir Stadyumunda saat 18:00’da karşılaşan Polatlı Spor ile Beyazay Derneği bu özel maç da izleyenlere heyecanlı dakikalar yaşatırken, Beyazay Derneği maçı 3-2 yenerek engelleri aştı.
Beyazay Derneği engellileri atılan golleri, Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Gazi Karaoğlu’na armağan ettiklerini ve Karaoğlu’nun kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını her zaman yanlarında olduğunu bildiklerini belirttiler.
Ankara Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Ak Parti Polatlı İlçe Başkanı Av. Gazi Karaoğlu maç sonrası yaptığı açıklama da, “Engelli kardeşlerimiz ile her zaman aynı masada olduk. Çünkü engel diye bir şey yoktur. Kardeşlerimiz bunu da aldıkları galibiyet ile gösterdiler. Bizim masamızda onlar dinlenir, onların sözü geçer” dedi.
Beyazay Derneği Başkanı Ziya Suluyer ise yaptığı konuşma da, “Bu maçı organize eden Polatlı Spor Başkanı Sayın Zeki Taşer veyönetimine teşekkür ediyorum. Tabi ki bunun yanında bizlere her zaman destek veren Ak Parti Polatlı İlçe Başkanımız Sayın Av. Gazi Karaoğlu’na ve yönetimine bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” ifadesini kullandı.