Edebiyatçı-yazar Dursun Ali Erzincanlı, Pursaklar Belediyesi’nin düzenlediği Kutlu Doğum Haftası programında kendine özgü üslubuyla gönülleri fethetti. Geceye stand up gösterisi ile Bekir Develi ve kum sanatı ile Veysel Çelikdemir’in gösterileri renk kattı.
Selçuklu Kültür ve Kongre Merkezi’nde Pursaklar Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programı, Dursun Ali Erzincanlı ile Pursaklar halkını bir kez daha buluşturdu.
Geceye Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Milletvekili Adayı Ayhan Yılmaz ve Selim Cerrah, AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcılarının da aralarında bulunduğu yaklaşık bin kişi katıldı.
Bekir Develi’nin stand up gösterisi ile başlayan program Veysel Çelikdemir’in kum sanatı gösterisi ile devam etti. İki saat süren programda Dursun Ali Erzincanlı, kendine has anlatımıyla Hz. Muhammed’in (s.a.v) hayatından kesitler sundu. Okuduğu şiir ve naatlarla gönülleri fethetti. Hz. Muhammed’i (s.a.v) şiir diliyle anlatan Erzincanlı, salonu duygulandırdı. Okuduğu şiirler ve anlattığı hikayelerle gönülleri fetheden Dursun Ali Erzincanlı, “Pursaklar’ın güzel insanlarıyla bizi buluşturan muhterem Belediye Başkanımız Selçuk Çetin Beyefendiye teşekkür ediyorum. Tebessüm Şehri’nde mütebessim insanlarla buluşmamıza vesile olan herkese saygılar sunuyorum” diyerek duygularını ifade etti.
Programın sonunda konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Tebessüm Şehrimizde unutulmaz bir programa daha imza atan Dursun Ali Erzincanlı Hocamıza teşekkür ediyorum. Bizleri duygulandıran bir gece yaşattı. Salonumuzu dolduran kıymetli hemşerilerime de gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum” diyerek Erzincanlı’ya çiçek verdi.
Dursun Ali Erzincanlı da gecenin anısına Başkan Çetin’e tablo hediye etti.