Gölbaşı Belediyespor Kulübü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvası’nda finale gelindi.
Gölbaşı Belediye Spor Kulübü tarafından düzenlenen Dr. Şerafettin Tombuloğlu “Saygı ve Kardeşlik” futbol turnuvasında final biletini alan takımlar, rakiplerini yenen Hallaçlı ve Yavrucuk mahalleleri oldu. 2 takım, 14 Haziran 2014 Pazar günü şampiyonluk için mücadele edecekler.
FİNAL PROGRAMI
Gölbaşı Belediye Spor Kulübü tarafından düzenlenen Dr. Şerafettin Tombuloğlu, “Saygı ve Kardeşlik” futbol turnuvası final karşılaşması 14 Haziran Pazar günü oynanacak. Saat 19.00’daki maçta Hallaçlı ile Yavrucuk şampiyon olmak için karşılaşacak. Gölbaşı Belediyesi Spor Kulubü Başkanı Hayati Çal dostluk ve kardeşlik içerisinde geçen turnuvanın final maçına tüm Gölbaşı halkını davet ederek, “14 Haziran Pazar günü saat 19:00 da Muhsin Yazıcıoğlu Spor Merkezi sentetik sahada oynanacak olan Hallaçlı ve Yavrucuk mahalleleri arasındaki şampiyonluk mücadelesine tüm halkımızı bekliyoruz. Bu güzel şampiyonluk gecesinde kupalar sahiplerini bulacak. Ayrıca turnuvaya katılan tüm takımlara katılımlarından dolayı teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.