Gönüllerde Birlik Vakfı, Elifim Atölyesi ressamlarının resimlerinden oluşan bir sergi düzenledi.
Gönüllerde Birlik Vakfı tarafından düzenlenen Elifim Atölyesi ressamlarının eserlerinin yer aldığı resim sergisi 3 Mayıs 2015 tarihine kadar açık olacak. Sergide, Azize Dinçer, Fatma Kaya, Züleyha Kabasakaloğlu, Hülya Sarıca, Aynur Yılmaz, Fatma Erdemir, Melahat Bal, Neriman Şahin, Gül Bora ve Asiye Yılmaz’ın eserleri yer alıyor.
Sergi ile ilgili bir açıklama yapan Azize Dinçer, “Gönüllerde Birlik Vakfı’nda sanatsal bir etkinliğin olması için, bu resim sergisini oluşturduk. 10 kişilik bir ekibimiz var ve Elifim Resim Atölyesi adı altında çalışıyoruz. 5 yıldır özel atölye eğitimi veriyorum. 15 yıldır da resimle uğraşan öğrencilerimle birlikte yağlı boya resimleri yapıyoruz. Daha sonra sergiler açıyoruz. Bu sergilerde oluşturduğumuz faaliyetlerle de vakıflara bu şekilde katkıda bulunmuş oluyoruz. Orijinal çalışmalarımızı fotoğraftan çalışıyoruz. Genelde çalışmalarımız 2 yada 3 ay kadar sürüyor. Dekoratif çalışmalar da yapıyoruz, tamamen hayalimizden oluşturduğumuz eserlerimiz de var. Çok uzun sürede çıkan çalışmalarımız da oluyor, çok kısa sürede oluşturduğumuz eserler de oluyor. Eserin bedelini de buna göre belirliyoruz”ifadesi kullandı.
Organizatör Fatma Kaya ise “15 yıldır resimle uğraşıyorum. Özel bir atölyede 10 kişilik bir grubumuz var. Hocamızla birlikte çalışıyoruz. Gönüllerde Birlik Vakfı adına açtığımız bu sergiye herkesi bekliyoruz” diye konuştu.