Keçiören’de baharı rengarenk çiçeklerle karşılamak için Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak’ın talimatıyla lale, sümbül ve nergis soğanı dikim çalışmaları yapıldı.
Çevre düzenleme ve peyzaj faaliyetleri çerçevesinde Keçiören’in dört bir yanındaki park ve yeşil alanlara toplam 400 bin adet lale, sümbül ve nergis soğanı dikildi. Çiçeklendirme çalışmalarını her mevsim devam ettirmeye özen gösteren “Yeşil Dostu” Keçiören Belediyesi, ilçenin dört bir yanını çiçeklendirmek için yaptığı çalışmaları tamamladı. Baharın gelmesiyle birlikte açacak olan çiçekler Keçiören’i bir gökkuşağı gibi süsleyecek ve şehrin boğucu atmosferinden bunalan vatandaşlara seyir zevki yaşatacak.
Her sene olduğu gibi bu baharı da çiçeklerle karşılamak için çalıştıklarını söyleyen Keçiören Belediye Başkan Mustafa Ak, “Daha yeşil, daha güzel, görsel açıdan daha doyurucu bir Keçiören için, 400 bin adet lale, sümbül ve nergis soğanını toprakla buluşturduk. Yaşadığımız alandan keyif alıp Keçiören’e baktığımızda içimizin açılması için çiçeklendirme çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.