Özel tarihlerde evlenmenin uğur getireceğine inanan çiftler, 05.05.2015 tarihinde hayatlarını birleştirmek için Keçiören Belediyesi Evlendirme Memurluğuna akın etti.
Mutluluğa adım atan çiftlerin evliliklerini daha özel kılmak için başvurdukları yöntemlerden biri haline gelen özel tarihlerde evlenme modası, bu yıl da 05.05.15 tarihini seçenlerle devam etti.
Evlilik için aylar öncesinden Keçiören Belediyesi Evlendirme Memurluğundan gün alan çiftlerin sayısı 110’ü geçti. Mutlu anlarını ölümsüz bir tarihle taçlandırmak isteyen çiftler, böylece hem evlilik yıldönümlerini daha net hatırlıyor hem de ilerde anlatacakları bir anıları oluyor.
Keçiören Belediyesi Evlendirme Memurları, yaklaşık 6 ay önce taleplerin başladığını, eğer tarih hafta sonuna denk gelseydi bu rakamın bir kat daha artacağını ve hala da başvuruların devam ettiğini dile getirdi.
Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olan Keçiören’de yaşayan çiftler mutluluğa adım atarken, özel tarihlerde evlenme çılgınlığı da önümüzdeki yıllarda da devam edecek gibi görünüyor.