’Kimsesizlerin kimsesi’ ilkesiyle sosyal belediyeciliğin en güzel örneğini sergileyen Keçiören Belediyesi, bu sefer de evsiz bir ailenin imdadına yetişti.
Keçiören’in Aktepe Mahallesinde sokakta yaşadığı belirlenen 4 kişilik ailenin yardım sesini duyan Keçiören Belediyesi Zabıta ekipleri yine gönülleri fethetti. Hatay’dan geldiklerini ve iki gündür sokakta yaşadıklarını ifade eden aileye mahallelinin sağduyusu ile barınabilecekleri bir ev temin edilerek gıda ve erzak yardımında bulunuldu.
Keçiören Belediyesi Zabıta ekipleri, sokakta yağmur altında yaşam mücadelesi veren çaresiz aileye bir yuva bulmanın verdiği huzurdan mutlu olduklarını belirtirken, böyle yardımsever ve sağduyulu insanların yaşadığı bir mahallede de görev yapmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını ifade ettiler.
Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, uzattıkları şefkat eliyle ilgili şunları söyledi: "Biz zor durumda olan insanlara yardım eli uzatma konusunda daima hassas davrandık. Keçiörenli vatandaşlarımız da bu konuda duyarlı ve örnek bir tutum sergilediler, böylece Hataylı ailemizi sokaktan kurtardık. Mazluma yardım etmek bizim kültürümüzde ve geleneğimizde var. Duyarlı vatandaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum."