Keçiören’de bahar temizliği başladı. Keçiören Belediyesi, ilk kez kurduğu Baypas ekibi ile ilçenin bütün cadde ve sokakları ile çöp bırakma noktalarını yıkayarak temizliyor.
Türkiye’nin en büyük metropol ilçelerinden Keçiören’in pırıl pırıl olması için belediye ekipleri temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Keçiören Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün kurduğu Baypas ekibi, ilçe genelinde yıkama tankerleri ve süpürge araçlarıyla bahar temizliği yaparak Keçiören’i çok daha temiz hale getiriyor. 7/24 saat görev başında olacak Baypas ekibi, bahar ve yaz ayları boyunca cadde ve sokakları sabunlu su ile yıkayarak temizleyecek. Böylece havaların ısınmasıyla birlikte çöp noktalarında kötü kokuların oluşması engellenmiş olacak.
Keçiören’in baharı en güzel hisseden ilçelerden birisi olduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “Bizler de yürüttüğümüz yoğun çalışmalarla Keçiörenliler’in baharın coşkusunu tam anlamıyla yaşayabilmelerine katkı sağlıyoruz. Temizliği imanın parçası olarak kabul etmiş, kendisini ve çevresini temiz tutmakla yükümlü kılınmış kişiler olarak evimize gösterdiğimiz özeni çevremize de gösteriyoruz ve ‘Evimiz Keçiören’ diyoruz. Keçiören’in cadde ve sokaklarından ibadethanelerine kadar geniş bir alanda temizlik işlerine önem veriyoruz ve bu sayede ortaya tertemiz bir Keçiören çıkıyor” dedi.