Binlerce Mamaklı’yı tiyatroyla buluşturan Mamak Belediyesi Kent Tiyatrosu, Nisan ayında birbirinden güzel eserlerle sahneye çıkıyor.
Her cumartesi günü sahne alan Kent Tiyatrosu, nisan ayının ilk iki haftasında Komşu Köyün Delisi adlı oyunu sahneledi. Önümüzdeki haftalarda ise Kent Tiyatrosu, Anton Çehov’un en güzel oyunlarını tiyatro severlerle buluşturacak. Çehov’un sahnelenecek oyunları ise Bir Evlenme Teklifi, Ayı ve Dağ Yolunda.
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Kent Tiyatrosu ekibimiz düzenli olarak her hafta tiyatro severler için perde diyor. Tam bir okul gibi çalışan Kent Tiyatrosu ekibimiz hem oyunculuğa gönül veren gençlerimize fırsat sunuyor hem de tiyatroseverleri birbirinden güzel oyunlarla buluşturuyor. Yalnızca Mamak Kültür Merkezi’nde değil aynı zamanda Başkent’te diğer kurum ve kuruluşlardan gelen gösteri taleplerini karşılayan Kent Tiyatrosu ekibimiz talepler doğrultusunda sahneye de çıkıyor” dedi.
Tamamen ücretsiz olarak perdelerini açan Kent Tiyatrosu, aynı zamanda okul gibi çalışıyor. Büyük bir çoğunluğunu genç tiyatrocuların oluşturduğu Kent Tiyatrosu, bu sanatla ilgilenen gençlere kendilerini sahnede geliştirme şansı sunuyor.