Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü dolayısıyla "Anafartalar Kahramanı Albay Mustafa Kemal’i Anmak" temalı etkinlikler kapsamında, Anıtkabir ziyaretçi akınına uğradı. Onkoloji Konukevi’nde kalan hasta ve hasta yakınları da Ata’nın huzuruna çıktı.
Yenimahalle Belediyesi’nin Ankara’ya kazandırdığı Onkoloji Konukevi, tedavi amacıyla şehir dışından gelen hasta ve hasta yakınlarına sıcak bir yuva olurken, aynı zamanda düzenlenen etkinlikler, konukevi sakinlerine moral veriyor.
ANITKABİR’E İLK ZİYARET
Onkoloji Konukevi Müdürü Hakkı Vatansever’in öncülüğünde Anıtkabir’i ziyaret eden 25 hasta ve hasta yakını, böylesine anlamlı bir günde ilk defa Ata’nın huzuruna çıkmanın mutluluğunu yaşadı.
ASKERLERDEN KIYAFET SÜRPRİZİ
Anıtkabir’de görev yapan askerler de ziyaretçilerini hoş bir sürprizle karşıladı. 1’inci Dünya Savaşı’nda giyilen asker kıyafetleriyle nöbet tutan askerler, konuklarını duygulandırdı.
EN BÜYÜK DESTEK YENİMAHALLE’DEN
Anıtkabir’i ilk defa gören konukevi sakinleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’a teşekkür ederek, "Yenimahalle Belediyesi geçirdiğimiz bu zor günlerde bize en büyük desteği verdi. Bize evimizin konforunda bir yuva sundu. Düzenlediği sosyal, kültürel etkinliklerle de hayatımıza anlam kattı" dedi.