Pursaklar Belediyesi Spor Koordinatörlüğü’nün düzenlediği Mahalleler Arası Futbol turnuvası başladı.
Pursaklar Belediyesi, hem mahalleler arası birlik ve beraberliği kuvvetlendirmek hem de sporu teşvik etmek amacıyla iki kategorinden oluşan futbol turnuvası düzenledi. 15-25 ve 26-40 yaş arası iki ayrı kategoride başlayan turnuvanın ilk karşılaşmalarında ortaya renkli görüntüler çıktı. Tevfik İleri Mahallesi ile karşılaşan Mimar Sinan Mahallesi 8-1’lik skorla galibiyete uzanan ilk takım oldu. Diğer iki karşılaşmada ise Fatih Mahallesi, Saray Fatih Mahallesi’ni 7-3’lük skorla mağlup etti. Veteranlar Ligi’nde ise ilk maçında Saray Cumhuriyet Mahallesi, Gümüşoluk Mahallesi’ni 17-1 gibi farklı skorla yendi.
Maç öncesi Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, oyuncularla bir araya gelerek başarı dileklerini iletti. Başkan Çetin, “Amacımız mahalleler arası birilik ve beraberliği kuvvetlendirmek. Sporu teşvik etmektir. Belediye olarak her takımın oyuncusuna forma ve krampon hediye ettik. Centilmenlik içinde gerçekleşecek olan turnuvada bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.
Turnuvanın detayları hakkında Çetin’e bilgi veren Spor Koordinatörü Salih Yergin, “Pursaklar’da ciddi bir potansiyel var. Bu projemizi büyük ilgi gördü. Sayın Belediye Başkanımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, Pursaklar Belediyespor Kulübü Başkanı Halil Turhan, Belediye Başkan Yardımcısı M. Seyit Gümüş, Pursaklar Belediyesi Spor Koordinatörü Salih Yergin ile çok sayıda sporsever birlikte izledi.