Kentsel dönüşümde yaptığı başarılı çalışmalarıyla adını duyuran Mamak Belediyesi’ne bir ödül de Ankara’nın en çok ziyaret edilen internet haber sitesi Haber Ankara’dan geldi.
Aylık ortalama 600 bin kişi tarafından ziyaret edilen www.haberankara.com okuyucuları tarafından belirlenen ödüller sahiplerini buldu. 13 dalda verilen ödüllerin sahibini bulduğu gecede Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yılın en çok okunan kentsel dönüşüm proje haberleri dalında layık görüldü. Yoğun programı nedeniyle geceye katılamayan Akgül’ün ödülünü Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Demir aldı. Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Demir, “Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarına başarıyla imza atan Mamak Belediyesi bu konuda birçok ödüle layık görülüyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarında yakaladığımız başarılı ivme bizi bu konuda takip edilen, örnek gösterilen bir ilçe haline getirdi” dedi.
Gece ödül töreninden sonra TRT Saz sanatçıları eşliğinde Ömer Soley ve Vokal Grubu sahne alarak katılımcılara musiki şöleni sundu. Horon ekibi de yaptığı gösteriyle geceye renk kattı.