Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçede hizmet veren esnafı yalnız bırakmıyor.
Başkan Akgül, Şahintepe Mahallesi’nde Salih Çavuşculu’na ait 6. şubenin ve Durali Alıç Mahallesi’nde Güzel Öcal’a ait Öykü Dekorasyon’un açılışını gerçekleştirdi. İlçe esnafının heyecanına ortak olan Akgül, “İlçemizde yaşanan büyük dönüşümün ekonomik yansımaları görüyoruz. Mamak artık esnafın da iş adamlarının da yatırım listesinde ilk sırada geliyor. İlçede bu tür yatırımları ve iş yerlerinin açılmasını istihdam açısından son derece önemli görüyoruz. Özel sektör ile el ele vererek Mamak’ta yaşanan değişim ve dönüşümü hem daha köklü hem de daha hızlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Son beş yıl içerisinde Mamak’a bakarsanız Başkent’te yatırım içinde en çok tercih edilen ilçelerden biri olduğunu görürsünüz” dedi.
KADIN GİRİŞİMCİLERİ CESARETLENDİRİYOR
Duralialıç Mahallesi’nde hizmete başlayan Öykü Dekorasyon’un sahibi Güzel Öcal, “Bu özel günde bizleri yalnız bırakmadığı için Başkanımıza teşekkür ediyorum. Özellikle kadın girişimcilerin yanında olması bizleri daha da cesaretlendiriyor” dedi.
Mamak’ta 6. şubesini açan Salih Çavuşculu da, “Bizler Mamak’ta son yıllarda büyük bir değişim yaşıyoruz. Mamak’la birlikte bizde büyüyoruz. Gücümüzü Mamak’tan aldık, Mamak’a harcıyoruz. Bu özel günde bizleri onure ettiği için Başkanıma özellikle teşekkür ediyorum” dedi.