Sosyal belediyecilik alanında verdiği hizmetlerle adından sıkça söz ettiren Mamak Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da dar gelirli ailelerin çocuklarını sünnet ettirecek.
Mamak Belediyesi tarafından bu yıl 16’ıncısı gerçekleştirilecek olan toplu sünnet organizasyonu için kayıtlar 20 Mayıs’tan itibaren başlıyor. 500 çocuğun sünnet ettirileceği organizasyon kapsamında aileler, 5 Haziran tarihine kadar çocuklarının ikametgah ilmuhaberi ve kimlik fotokopileri ile Mamak Kültür Merkezi Eğitim Kültür Müdürlüğü’ne kayıt yaptırabilecek.
Belediye hizmetlerinin yalnızca yol, imar, asfalt gibi işleri kapsamadığını kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, “Sünnet olacak çocuklara unutamayacakları bir mutluluk yaşatmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarını Mamak Belediyesi olarak karşılamaktan da son derece mutluyuz” dedi.
3 YAŞ ALTI ÇOCUKLARIN BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYECEK
Mamak Belediyesi her yıl olduğu gibi bu yıl da çocuklara asasından pelerinine, şapkasından gömleğine kadar sünnet kıyafetlerini hediye edecek. 3 yaşın altındaki çocukların başvuruları kabul edilmezken, sünnet Mamak Kültür Merkezi’nde steril bir ortamda uzman doktorlar tarafından yapılacak.