Pursaklar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu uçurtma şenliğinde aileler ve çocuklar yaptıkları uçurmaları gökyüzüne bırakıp birlikte keyifli anlar yaşadı.
Pursaklar Tebessüm Parkı’nda gerçekleşen uçurtma şenliğinde büyük küçük hemen herkes eğlencenin keyfini çıkardı. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin de aileleri yalnız bırakmayarak onların mutluluğuna ortak oldu. Düzenlenen şenliğe Belediye Başkanı Selçuk Çetin’in yanı sıra AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve çok sayıda aile katıldı.
Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin şenliğe katılanlara hitap ederek “Bu bahar gününde siz kıymetli hemşerilerimize böyle güzel bir şenlik yaşattığımız için mutluyuz. Nezaket Okullarımız ve Nezaket Hanım Evlerimizin düzenlediği uçurtma şenliği çocuklarımızın doğayla bütünleşmesini sağlıyor. Her zaman böyle mutlu olmanızı diliyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Uçurtma şenliğinde dereceye giren çocuklara hediyelerini veren Başkan Çetin, miniklerle hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.