Şahin Sucukları düzenlediği "Dikkat Jeep Çıkabilir" kampanyasında araba kazanan üç talihliye arabalarını törenle teslim etti.
Toplum için sürdürülebilir değerler yaratmaya önem veren Şahin Sucukları’nın, Milli Piyango İdaresi’nin gözetiminde 1 Şubat-30 Nisan 2015 tarihleri arasında düzenlediği kampanyaya, yurt çapında 1.5 milyon katılım sağlandı. Halka açık olarak yapılan çekilişle Tuğba Gümüş, Kayahan Akkoç ve Faik İmamoğlu Jeep Compass kazandı. Talihlilere arabaları Ankara Akota Jeep Bayi’nde teslim edildi.
“HER SENE DEĞİŞİK KAMPANYALAR YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Şahin Sucukları Genel Müdürü Mustafa Demirpalta, bu etkinliklerinin ilk olmadığını vurgulayarak, “2013 yılında yaklaşık 63 bin talihliye Türkiye’nin milli piyango kayıtlarına göre en büyük çekilişi olan 2 milyon 200 bin lira hediye tutarlı bir çekiliş yapmıştık. Orada da on adet araba teslim etmiştik. Aradan 2 yıl geçtikten sonra yeniden bir kampanya yapalım düşüncesi hasıl oldu. Biz her sene değişik kampanyalar yapmaya çalışıyoruz” dedi.
“FARKLI BİR PROJEYLE TÜKETİCİLERİMİZİN KARŞISINA ÇIKACAĞIZ”
Aralık ayında aldıkları kararla üç adet araba verme kararı aldıklarını paylaşan Demirpalta, “Şubat ayı itibariyle başladı. 3 aylık bir kampanyaydı. Ön izinlerin ve Milli Piyango’dan izinlerin alınması, arabaların seçilmesi hepsi bir süreçti. 1 Şubat’ta başladı 30 Nisan itibariyle sona erdirildi. Hemen akabinde de çekilişini yaptık. Bugün, seçim öncesi de arabaları talihlilerine teslim ettik. Mutluyuz, gururluyuz. Bundan sonrasında belki yakın dönemde araba çekilişi olmayacak. Ama bu sefer sosyal sorumluluk projelerimiz başlayacak. Farklı bir projeyle tüketicilerimizin karşısına çıkacağız” diye konuştu.
“MARKAMIZA YATIRIM OLARAK GÖRÜYORUZ”
Demirpalta, bu tür etkinliklerin neden önemli olduğunu ise, şu sözlerle anlattı:
“Bu tür etkinlikler tüketicilerimizle birlikte olduğumuz imajını veriyor. Tüketicilerimiz bize güveniyor, ürünlerimizi tüketiyor. Biz de tüketicilerimize güveniyoruz ve onlara layık ürünler yapmaya çalışıyoruz. Dolayısıyla bir iletişim ortamının sağlanmasını istiyoruz. Bir marka olmak çok kolay şey değil. Markamıza yatırım olarak görüyoruz.”
“İLK BAŞTA İNANAMADIK”
Kampanyanın Bursa talihlisi Tuğba Gümüş, araba kazandıklarına dair arandıklarında inanamadıklarını kaydederek, “Migros’tan mantı almıştık, çekiliş bize çıktı. Çok mutluyuz. Sucukların üzerinde kod vardı. Çekilişe katılmak için onu SMS ile yolladık. Daha sonra tanıtım firması aradı. Biz inanamadık ilk başta. Doğrulanınca çok sevindik. Benim üzerime olacak ilk araba. Çok güzel bir şey benim için. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Böyle bir imkan sağladıkları için Şahin Sucukları’na teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
“MARKASINA VE TADINA GÜVENDİĞİMİZ ŞAHİN SUCUKLARI, YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRDÜ”
Çekilişe İstanbul’dan katılan Kayahan Akkoç, kazandığı arabanın ilk arabası olduğunu belirterek, “Çok mutluyum. Her şeyden önce markasına, tadına güvendiğimiz Şahin Sucukları, yüzümüzü güldürdü. Bize büyük bir ödül verdi. Sevincimiz anlatılır gibi değil. Büyük bir şaşkınlık yaşadık. Yine bir pazar günüydü sucuk klasiği. Gittim marketime Şahin Sucukları’ndan aldım. İçinden çıkan şifreyi gönderdim. Hiç tereddüt etmedim çıkar mı diye. Markalarına güvendiğim gibi, kalitesine güvendiğim gibi bu söze de güvendim ve arabamı aldım. Şahin Sucukları’na ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
“DURMAK YOK, ŞAHİN’E DEVAM”
Kayseri’den kampanyaya katılan Faik İmamoğlu, değişik bir duygu yaşadığını ifade ederek, “Şahin Sucukları’na çok teşekkür ediyorum. Allah herkese nasip etsin. Durmak yok, Şahin’e devam. Vermiş oldukları kuponlardan pastırma sucuk üzerine bir kaç hediyelik eşya almıştım. Oradan verdikleri dört kuponla katılmıştım. Bilgisayar ortamından çekilişe katıldık” diye konuştu.