Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON) Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Lahssan Boufares ile bir araya geldi.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy, Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Lahsasan Boufares ile bir araya geldi. Atasoy, "Türkiye Cumhuriyeti ve Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti arasında ithalatı, ihracatı ve ekonomiyi güçlendirmek amaçlı ticaret antlaşmaları yapalım. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasında ticari ilişkilerimize çok önem veriyoruz ve Kuruluş olarak Türkiye Cumhuriyeti ile Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti arasında ithalat, ihracat ve ekonominin güçlenmesi için ne gerekiyorsa yapacağız dedi.
Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Lahssan Boufares ise görüşmede yapmış olduğu konuşmasında, Türkiye ile Cezayir arasında ekonomi, kültürel, siyasi bağlara değinerek, "Cezayir ile Türkiye arasında güçlü bağlar vardır" dedi.
Cezayir Ankara Büyükelçisi Lahsasan Boufares, "Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu kuruluşunun ulusal ve uluslararası organizasyonlarını ve çalışmalarını faaliyetlerini izliyor, takip ediyor ve takdir ediyoruz. Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu kuruluşunun Türkiye ile Cezayir ekonomi ve ticari ilişkilerini her alanda güçlendireceğine inanıyor ve Kuruluşun Cezayir Demokratik Halk Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasında yapacağı ekonomi, ithalat ve ihracat antlaşmalarını destekliyoruz" dedi.