Seçime sayılı günler kala adayların seçim çalışmaları da çeşitlenerek tempo kazanıyor. AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Adayı Barış Aydın da yoğun ve renkli seçim çalışmaları ile dikkat çekiyor.
Anneler Günü dolayısıyla Kızılay’da kadın seçmenlerle biraraya gelen Aydın, anneler gününü kutladı, hediyeler dağıttı. Aydın, burada yaptığı konuşmada anneleri, “Dünyaya getirdiği ve yetiştirdiği çocuklarla toplumu şekillendiren kutsal varlıklarımız” olarak niteledi. Aydın, gördüğü ilgi ve sevgiden duyduğu mutluluğu dile getirdi, kadınlara teşekkür etti. AK Parti’nin kadınlara verdiği öneme değinen Aydın, “Kadınlarımızı toplumda daha üst seviyede görmek ve layık olduğu değeri vermek için her türlü çalışmayı sürdüreceğiz. Partimizin bu anlamdaki başarılı çalışmaları daha da ileriye gidecek ve bu anlamda da çıtayı yükselteceğiz. Kadınlarımıza daha iyi yaşam olanakları sunmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Aydın, daha sonra Kars, Ardahan, Iğdır Dernekleri Federasyonu’nun düzenlediği programa katıldı, burada da çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Yoğun katılımla gerçekleşen toplantıda derneklerden tam destek sözü alan Aydın, gördüğü ilgiden ötürü teşekkür ederken, “Daha güzel bir ülke yaratmak hepimizin ideali bunun için gündüz gece demeden çalışacağız”diye konuştu.
AK Parti’nin iş dünyasından önemli transferleri arasında bulunan Aydın, “Ankara sevdalısı” olarak tanınıyor. Yıllardır sivil toplum kuruluşlarında başkanlık ve önemli görevler yapmış olan Aydın,Ankaralıların en fazla ilgi gösterdiği adaylar arasında.