Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Şubesi’nin üyeleri, yaza merhaba kokteylinde bir araya geldi.
Üyeler arasında birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmek amacıyla geleneksel olarak düzenlenen etkinlik TÜGİAD Ankara Şube Merkezinde gerçekleşti. TÜGİAD Ankara Şube Başkanı Türker Naslı ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe üyeler ve iş dünyasının önde gelen isimlerinden geniş bir katılım oldu. Kokteyle katılanlarla tek tek ilgilenip sohbet eden Naslı, yaptığı açıklamada, verimli bir dönem sonrasında üyelerle bir arada olmanın, yeni projelerin de hayata geçirilmesine zemin hazırladığını, yönetim kurulunun çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini söyledi.
Ankara için başta sağlık turizmi olmak üzere çeşitli alanlara yönelik yeni projeler ürettiklerini anlatan Naslı, şöyle konuştu:
’’Ankara’ya değer katacağına inandığımız projelerin hayata geçeceği önemli çalışmalara ön ayak olmak, katkı sağlamak öncelikli hedefimiz oldu. Yurt dışına direkt uçuşlar, sağlık turizmi gibi konularda önemli adımlar atıldı. Özellikle Ankara’nın turizm potansiyelini öne çıkaracak, termal kaynakların turizm yatırımlarında değerlendirilmesini sağlayacak sağlık turizmi konusundaki çalışmalarımız devam edecek. Gündeme getirdiğimiz ‘Sağlık Serbest Bölgesi’ ile ilgili Ankara odaklı çalışmalarımızı Bakanlık yetkilileri ile de yakın temas içinde sürdüreceğiz. Ankara için umut olacak sağlık serbest bölgesi ile ilgili gelişmeleri yakından takip edecek, bu konuda üzerimize düşen görevleri de yerine getirmeye devam edeceğiz. Üniversitelerle ilişkilerimiz, öğrencilerimize yönelik projelerimiz de devam edecek. Derneğimizde çok önemli isimleri misafir ettik ve önemli paylaşımlarda bulunduk. Bundan sonra da derneğimizde ağırlayacağımız birbirinden değerli konuklarla gündemi takip eden değil, gündem oluşturan STK olmaya devam edeceğiz.’’
TÜGİAD’ın yaza merhaba etkinliğine katılan Ankara iş dünyasından isimler bol bol sohbet imkânı buldular.