Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Çakırlargücü Spor Kulübü yönetim kurulu ve sporcularını makamında ağırladı. Spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkürlerini sunan takım, Yaşar’a adının yazılı olduğu 10 numaralı Çakırlargücü formasını da hediye etti.
Batıkent’in gururu olan Çakırlargücü’nün ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, amatör kulüplere elinden gelen desteği verdiğini belirten Yaşar, “Sağlıklı bir yaşam sürdürebilmemiz için spor yapmamız gerekir. Özellikle gençler için spor, büyük önem taşıyor. Hem spor yaparak sağlıklarını koruyorlar hem de kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar” dedi.
Amatör kulüplere destek vermenin önemine vurgu yapan Yaşar, "Bugün amatör kulüplerde futbol oynayan çocuklarımız yarın profesyonel kulüplerde oynarsa bizler onlarla övünür ve gurur duyarız. Bu yüzden geleceğimizin teminatı yavrularımızı yetiştiren amatör kulüplere desteğimizi sürdürmeliyiz"diye konuştu.
"AMACIMIZ KALİTELİ VE AHLAKLI SPORCULAR YETİŞTİRMEK"
Yaşar’la sohbet ederek amaçlarının kaliteli ve ahlaklı sporcular yetiştirmek olduğunu belirten Çakırlargücü Başkanı Mustafa Eryücel, “Biz büyük bir aileyiz ve adımıza yakışır bir şekilde futbol oynayarak, altyapıdan mükemmel sporcular yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.