Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, CHP Kazan, Kızılcahamam ve Çamlıdere İlçe Başkanlıklarını ziyaret ederek, partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi. CHP 2. Bölge Milletvekili Adayı Ali Rıza Erbay’ın da eşlik ettiği ziyaretlerde Yaşar, vatandaşların büyük ilgisiyle karşılaştı.
Ziyaretlerine Kazan ile başlayan Başkan Yaşar, Kazanlılara 7 Haziran genel seçimlerinin öneminden bahsetti. Bu seçimin Türkiye’nin kaderini belirleyeceğine vurgu yapan Yaşar, vatandaşlardan sandığa gitmelerini ve ellerini vicdanlarına koyarak oy kullanmalarını istedi. Başkan Yaşar, “Biz cumhuriyet çocuklarıyız. Cumhuriyetin değerlerini, hukukun üstünlüğünü savunuyoruz. Kaynakların hakça paylaşılması için mücadele ediyoruz. Bugün ister cumhurbaşkanı olsun, ister başbakan, ister belediye başkanı herkes bulunduğu konumu cumhuriyete ve kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e borçludur” dedi.
Demokrasinin en güzel tarafının seçim olduğuna vurgu yapan Yaşar, “Demokrasi ve sandık halkın önüne geldiğinde halk gidişattan memnun olup olmadığına göre vicdanına ve hür iradesine göre karar verir. Kime oy verirseniz verin ama mutlaka çocuklarınızın geleceği için mutlaka sandığa gidin ve oyunuzu kullanın” dedi.
Kazan’ın ardından Kızılcahamam ve Çamlıdere ilçelerini ziyaret eden Yaşar, ilçe sakinlerinin büyük ilgisiyle karşılaştı.
Milletvekili Adayı Ali Rıza Erbay ise büyük bir şevkle Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim politikalarını halka anlattıklarını ifade ederek, işçiye, emekliye, çiftçiye, kadına, gence, engelliye yapacakları hizmetleri sıraladı.