Yenimahalle Belediyesi Meslek Edindirme ve Hobi Kursları’nda eğitim alan ve bu eğitim sırasında yaptıkları ürünleri satışa çıkaran anneler, Mahallede Şenlik etkinliği ile Yeni Batı Mesa Pazar Yeri’nde bir araya geldi.
Pazar yerinde satışa sundukları el emeği göz nuru ürünlerle aile bütçesine katkıda bulunan kadınlar, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın da desteğini aldı.
YAŞAR, MEDİTASYON YAPTI
Etkinliğe katılarak annelere yanınızdayım diyen Başkan Yaşar, tek tek tüm stantları gezdi. Şenliğe Yaşar’ın yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Adnan Keskin, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kermesi gezerken Sahaja Yoga Meditasyon standı önünde meditasyona da katılan Yaşar, eğitmenin dediklerini yaparak stres attı.
KARADENİZ TÜRKÜLERİYLE COŞTULAR
Kadınlara başarılar dileyen Başkan Yaşar, “Vatandaşlar,açmış olduğumuz kurslarla hem meslek sahibi oluyor hem de üretim yaparak para kazanıyor. Bunlar çok güzel bir duygular. Sizlerle gurur duyuyorum. Başarılarınız daim olsun” dedi.
Karadeniz’in sevilen sanatçıları Nurettin Gürdal ve Selim Tarım’ın da vatandaşı coşturduğu günde, Karadeniz şarkılarıyla adeta müzik şöleni yaşayan vatandaşlar, doyasıya eğlendi.