Yenimahalle Belediyesi çatısı altında kurulan ve öğrencilerin yaz tatillerine anlam katan yaz okullarına kayıtlar başladı. Yoğun okul döneminden bunalan ve yaz tatilini Ankara’da geçirecek olan çocuklar, bu yıl da konusunda uzman eğitmenlerin gözetiminde, yeteneklerini keşfederlerken aynı zamanda da eğlenecekler.
Hem YENİMEK hem de Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü çatısı altında hizmet verecek yaz okullarında Yenimahalle’nin şanslı çocukları, yaşıtlarıyla dolu dolu bir yaz dönemi geçirecek.
YENİMEK’TE YOK YOK
YENİMEK yaz kurslarında bu yıl öğrencilere 13 ayrı branşta eğitim verilecek. 7-14 yaş arasındaki tüm çocuklara kapılarını açan YENİMEK, ahşap boyama, gitar, bağlama, İngilizce, bilgisayar, keman, satranç, seramik, drama, resim, ebru, çocuk korosu ve işaret dili kursları ile öğrencilerin yeteneklerini keşfetmelerine imkan sağlayacak. Kayıtların alınmaya başladığı YENİMEK’e son başvuru tarihi, 26 Haziran olarak belirlendi.
HENTBOL MERAKLILARI YENİMAHALLE’DE
Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde açılan yaz okullarında ise hentbol, futbol ve yüzme branşlarında eğitimler verilecek.
Özellikle hentbolda bu sezon yakaladığı başarılıyla adından söz ettiren Yenimahalle Belediyesi, bu kurs sayesinde belki de geleceğin yıldızı olacak hentbolcuları, keşfedecek.
Bu üç branşta eğitim almak isteyen 6-17 yaş arası öğrenciler için kayıtlar 15 Haziran’da başlayacak.